Mario David Garcia Mansilla는 활화산 파카야 화산의 열을 사용하여 피자를 요리

Mario David Garcia Mansilla는 활화산 파카야 화산의 열을 사용하여 피자를 요리하는 과테말라의 독특한 레스토랑인 Pacaya Pizza의 창시자입니다.
이 아이디어는 2014년 관광객들이 화산암 위에서 마시멜로를 굽는 것을 보고 화산 요리를 실험하기로 결정하면서 시작되었습니다.
2019년에 그는 그의 실험을 성공적인 사업으로 전환했습니다.
가르시아는 현장에서 피자를 만드는 데 필요한 모든 재료와 도구를 가지고 화산 위로 올라갑니다.
피자는 화산암이나 천연 용암으로 가열된 동굴에서 요리됩니다.
이 독특한 식사 경험은 활화산의 힘으로 만든 피자를 맛보고 싶은 많은 관광객을 끌어 모았습니다.
https://youtu.be/UfxznEoJEFs?si=y4URDGGYdi6RHUbV
Mario David Garcia Mansilla is the creator of Pacaya Pizza, a one-of-a-kind restaurant in Guatemala that uses the heat from the active Pacaya Volcano to cook pizzas. The idea began in 2014 when he saw tourists roasting marshmallows on volcanic rocks and decided to experiment with volcanic cooking. By 2019, he turned his experiment into a successful business. García hikes up the volcano with all the ingredients and tools needed to make the pizzas on-site. The pizzas are cooked either on volcanic rocks or in natural lava-heated caves. This unique dining experience has attracted many tourists who are excited to try pizza made with the power of an active volcano.